Hieronder de nieuwe prijzen geldig vanaf 2021.

Dit zijn steeds all-in prijzen, inclusief verbruik water, elektriciteit en verwarming, alsook het gebruik van een garagebox op 300 meter van het appartement.

MEER DETAILS...

Dit appartement wordt rechtstreeks door de eigenaar verhuurd, zonder tussenpersoon.

Daarom verhuren we ook enkel in vertrouwen, dit betekent dat we er op rekenen dat de huurder het appartement op een verantwoordelijke manier betrekt, alsook zelf zorgt voor een degelijke eindschoonmaak. Details hiervan staan in het contract.

Mochten we vaststellen dat dit vertrouwen geschonden wordt, zal dit defintieve uitsluiting van toekomstige verhuur tot gevolg hebben.

 De vermelde prijzen zijn steeds all-in! 

Dit betekent inclusief alle taksen, water, elektriciteit en verwarming.

De eindschoonmaak dient steeds door de HUURDER te worden gedaan!

Om het appartement te reserveren, wordt er een huurovereenkomst opgemaakt waarin de verblijfsduur, prijs en voorschot wordt bepaald.

Het voorschot bedraagt 20% van de totale huurkost, ten laatste 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient het volledige bedrag van de huurkosten betaald te worden.

Vanaf het ogenblik dat het voorschot is betaald, is de huurperiode gewaarborgd. Bij het annuleren van het huurcontract, kunnen de reeds betaalde bedragen geheel of gedeeltelijk ingehouden worden afhankelijk van het tijdstip en/of nog een andere huurder kan gevonden worden.