Appartement residentie Acapulco

BYE BYE 

Beste mensen, lieve vrienden, familie,

na 27 jaar nemen we afscheid van ons vertrouwd stekje aan zee in Westende. Met de familie hebben we besloten ons appartement te verkopen.

We houden vele mooie herinneringen over aan ons intussen vertrouwd plekje aan de Vlaamse kust. Een mooi geschenk van ons mama en papa die dit in 1994 kochten om er toen met het gezin regelmatig te komen uitwaaien en samen tijd door te brengen. We hebben het appartement ook steeds ter beschikking gesteld voor verhuur aan vrienden, familie, en nadien nog aan zovelen anderen dankzij de mond aan mond reclame. Maar aan alles komt ook een einde.

Dank daarom ook aan jullie, de vele trouwe huurders, familie, vrienden en kennissen voor het vertrouwen en de fijne reacties wanneer jullie wat vrije tijd en vakantie doorbrachten in ons appartementje.

Hopelijk vinden sommigen van jullie elders een nieuw plekje, in Westende of elders, waar jullie eens kunnen uitwaaien of gewoon gezellig samenzijn. Dat is wat in het leven telt, mooie momenten beleven en delen met elkaar. Het ga jullie goed!

Warme groeten van de familie Gilles.

Alida, Luk, Raf, Dominique & Benjamin.